Sivut

sunnuntai 24. elokuuta 2014

Kesän paras perjantai


Jumankekka, nyt voisi vaikka vähän kreisibailata!

Eiliset lääkäritutkimukset antoivat todellakin syytä hymyillä. Sydämeni toki teki muutaman ylimääräisen lyönnin, kun ultraäänessä lääkäri päästi äänekkään ”Oho!”:n heti, kun sisuskaluni pompsahtivat ruudulle. Onneksi tohtorin hämmästys oli kuitenkin positiivista sorttia. Maksa on kuulemma parantunut niin hyvin, ettei hän olisi todellakaan pystynyt päättelemään, että se on ollut niinkin vakavasti vaurioitunut.

Tutkimusten päätteeksi loppusanat laukonut traumatologi oli niin ikään sitä mieltä, että takaisin ei enää tarvitse tulla. Minä olen terve nyt! Hevosen selkään saa kuulemma painella vaikka saman tien, eikä maksan suhteen tarvitse noudattaa mitään muitakaan rajoituksia. 

Uutinen ei olisi voinut tulla parempaan aikaan, koska torstai-iltana noussut kuume ja kesäflunssa olivat aikaansaaneet aivan helvetillisen päänsäryn. Kärvistelin kipujeni tietenkin aivan luomuna, koska lääkkeet ovat olleet maksan takia eiliseen saakka pannassa.

Vastaanotin ilosanoman lähes kyyneleet silmäkulmissa, ja painelin siltä istumalta apteekkiin hakemaan pelastusta ennen kuin otsasuoni repeää. Minulla on takanani pitkä ja läheinen suhde Buranaan, jota olen kyllä kesän mittaan kaivannut palavasti niin päänsäryn kuin menkkakipujenkin piinatessa. Ihanaa, että olemme yhdessä jälleen!

Buranan lisäksi olen hellinyt flunssaista kehoani myös Finrexinillä, ja pitihän se skumppakin korkata elpymisen kunniaksi. Koska ex tempore –kuohuviinittely ei katso aikaa ei paikkaa, sihijuomat nautiskeltiin porukalla sateelta värjötellen naapurin kuivurissa.


(Hevos)hullu on siis kesäflunssaa lukuun ottamatta virallisesti terve. Just parasta! 4 kommenttia:

 1. Hieno juttu! Terveys on aina skumpan ja kaiken muunkin arvoinen asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin! On se hienoa, kun saa pilata maksaansa nyt ihan luvan kanssa. :)

   Poista
 2. Onnea terveen papereista!! Rupesin tuossa muistelemaan mistä löysin tänne eli Harmaan torpan Tuotantokanikurssi-postauksesta.

  Emäntä

  VastaaPoista