Sivut

sunnuntai 3. elokuuta 2014

Kärhökömmähdys

Opettavainen tarina siitä, miten kaikki ei aina mene ihan niin kuin arvon Puutarhuri on suunnitellut. Ei, vaikka miten yrittäisi ja tekisi parhaansa.


Tällaisen ostin:


Sitten tuli kukka:

Tiivistettynä: jollekin on nyt kyllä sattunut pienoinen kärhökömmähdys. Syy ei ole puutarhamyymälän, eikä kysymys ole edes siitä, että esimerkiksi asiakas olisi vahingossa tökännyt nimikyltin tikun väärään multaan. Lappu oli nimittäin ihan nipsulla kiinni taimen varressa ja tukena toimevassa bambukepissä. Ihan saksilla jouduin taistelemaan irti.

Vaan mikäköhän hitto tämä nyt sitten on?

Väri ei ihan toistu oikein kuvissa, kukka on oikeasti huomattavasti sinisemmän violetti. Onhan tuo ihan sievä, mutta kun olen pantannut sitä istutuspaikkaa nimenomaan sille valkoiselle kärhölle. Nari nari, vali vali.

Ehkä mun on vain nyt sitten tehtävä se kauan haaveilemani kärhötilaus Saksaan ja tilata tilalle korvauskärhö, jolla saa pahan mielen pois. (Itsepetos on taitolaji!) Vaikka saa tämä Hupsis-kärhökin toki jäädä kasvamaan, jos suvaitsee pysyä hengissä Suomessa.
Muuten kärhörintamalla kaikki onnellisesti. Mitä nyt nimikkokärhöni 'Nina' päätti ottaa ja kuolla about saman tien istutuksen jälkeen.


'Blue Angel / Blekitny Aniol'
'Niobe'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti