Sivut

keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Kesäkuista kuvakavalkadiaVuorikaunokkia tarttui viime kesänä mukaan kotiseudultani Kankaanpäästä. Se voi hyvin ja on selvästi myös mehiläisten suosiossa.


  Hopeahärkki on kai jo vähän "nähty", kaikillahan sitä on, mutta itse tykkään siitä kovasti. Oikeanlaisessa hämärässä se lähes hohtaa. Etenkin, jos sitä kasvaa vähän isommalla alueella.


Juhannusruusun kukinta ei tänä vuonna malttanut odottaa juhannukseen saakka. Kukkia on paljon, ja lisää vielä tulossa! Oikein hävettää, että vielä kaksi vuotta sitten halusin eroon koko puskasta.

Levisia on ihastuttava, mulle uusi tuttavuus. Ylhäällä 'Little Peach', alempana 'Little Mango'. Nämä hankittiin tulevaan kivikkoryhmään, jonka olisi tarkoitus korvata norjanangervoryteikkö Mikon huoneen ikkunan alta.
Akileija 'Mckana Giants' saatiin pikkutaimena Alixilta viime vuonna. Kaunis on!
Sitruuna-ajuruoho 'Silver Queen' tarttui aika vasta mukaan Salosta, Puutarhakeskus Jaakkolan uudesta myymälästä. 
Sormivaleangervolla on isot, näyttävät lehdet kuin suoraan Jurassic Parkista. Näitä nähtiin naapurissa ja iski kasviskateus! Oli pakko metsästää omia.

1 kommentti:

  1. Kiva, että McKana on kiva! Niistä tuli näemmä enemmän tai vähemmän keltaisella keskiöllä, mknulla penkissä pari puna-valkoista. Nätit nekin :) Tänä vuonna siemenkasvatuksessa onpi kolmisenkymmentä lajia (vihivihi).

    VastaaPoista