Sivut

perjantai 28. helmikuuta 2014

Tähti on syttynyt!

Voi minimunamaatti minkä teit. Eihän sieltä kiinalaiskapineesta sitten mitään kuoriutunut. Käsi pystyyn, jos olet yllättynyt! Odottamiseen kyllästyttyään Jouni teki parille munalle ruumiinavauksen, eikä niistä tosiaan lupaavan alun jälkeen ollut lähtenyt kehittymään mitään kananalkua muistuttavaa. Höh!
Hautomakoneelle päätettiin kuitenkin antaa toinen mahdollisuus. Nyt kuvun alla, Under the Dome, pöhisee seitsemän faverollenmunaa. Ehkä tällä kertaa yritetään vähän vähemmän kosteissa meiningeissä ja katsotaan onko sillä mitään merkitystä. Eipä tämä nyt onneksi suuri taloudellinen menetys ole, jos osoittautuu, että hautomo on täysi susi.


Naapurin hautomossa on sen sijaan alkanut tapahtua. Lo and behold, tähti on syttynyt! Se on pieni, suloistakin suloisempi Skunkki.

Tämä todella villi tapaus edustaa siis ensimmäistä erää Bohus-tuotantoamme. Muut sarjan tiput ovat pikimustia, mutta tämä epeli nyt muistuttaa lähinnä jotain ...taistelutiaista. Jännittävää nähdä millainen siitä kasvaa. Vaikka se nyt ei ehkä edustakaan täysin sitä pikimustaa tyyppiä, jota tässä yritetään jatkojalostaa, jäänee Skunkki silti kotiin. Ainakin toistaiseksi.


Huonompia uutisia edustaa kuolleena löytynyt faverolles-tipu, joka oli mustakeltainen(!?). Siitä olisi varmasti tullut toinen mielenkiintoinen kasvatti. Vaan minkäs teet. Täytyy toivoa, että vastaavia kuoriutuisi lisää. Samojen kana-kukko-kombojen tuotantoahan nuo loputkin favemunat ovat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti